Gratis tabellenbijlage beschikbaar bij ‘Basiskennis Beton’

vrijdag 11 maart 2016 1638x gelezen

‘S-HERTOGENBOSCH, vrijdag 11 maart 2016 – Vanaf heden is een tabellenbijlage beschikbaar bij ‘Basiskennis Beton’ (CB1). Dit boek behandelt de basiskennis voor construeren met beton, betontechnologie en uitvoering. De tabellenbijlage bevat alle tabellen uit het boek en is gratis te downloaden als pdf.

Brede opzet

‘Basiskennis Beton’ biedt voor een brede groep studenten een uitstekende mogelijkheid om al in de beginfase van hun studie in aanraking te komen met de belangrijkste facetten van bouwen met beton. Ook voor de beroepspraktijk biedt CB1 onmisbare basiskennis. Het boek gaat in op betontechnologie, duurzaamheid, uitvoering en constructie. Het is zeer breed van opzet en daardoor uitermate geschikt voor HBO-studenten Bouwkunde of Civiele Techniek of van de bachelor Built Environment van het eerste tot en met het laatste studiejaar.

 

Cement en Beton-reeks

‘Basiskennis Beton’ is CB1 in de Cement en Beton-reeks, die lezers helpt bij kennis van en inzicht in betonconstructies. Andere succesvolle titels in deze reeks zijn o.a. ‘Constructieleer Gewapend Beton’ (CB2), 'Constructieleer Voorgespannen Beton' (CB3) en 'Ontwerpen in Gewapend Beton' (CB4). De behandelde onderwerpen in CB1 sluiten aan op de meest recente regelgeving, zoals NEN-EN 206:2014 en NEN-EN 1992-1-1 (Eurocode 2) en ontwikkelingen in de markt. Daarnaast is aandacht besteed aan de meest recente ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid.

 

Tabellenbijlage

De tabellen bij ‘Basiskennis Beton’ zijn als losse pdf-bijlage te downloaden via de website www.aeneas.nl/basiskennisbeton. Daar is ook meer informatie te vinden over het boek zelf.


Reacties

Reacties

Geef uw reactie

Wij horen graag van u.

Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht
Invoer verplicht

 

 
Legenda
Bij dit veld is invoer verplicht.

Uw reactie wordt getoond na verificatie.

Aeneas Media is een uitgave van Aeneas.
© 2018 aeneas.nl - alle rechten voorbehouden.